Contact image

(Register) podoloog

Ontmoet Liesbeth Dijkshoorn. Zij is als (register) podoloog werkzaam bij Podozorg Doetinchem en Podozorg Vorden.

Persoonlijke geschiedenis

Als registerpodoloog van Podozorg was ik jaren werkzaam in de omgeving van Nijmegen. Woonachtig in Hengelo GLD is het fijn om nu in mijn eigen regio werkzaam te zijn.

Mijn streven is dat mensen weer met vertrouwen en comfort kunnen lopen en bewegen. Met plezier en toewijding analyseer ik klachten zoals: voorvoet, enkel, peesplaat/ hielspoor, achillespees, knie, heup, rug, schouders, nek en houding klachten. En voorzie de mensen van vrijblijvend advies op maat.

Graag kijk ik naar de gehele beweging keten. Een voetklacht kan b.v. zijn oorsprong vinden in een beperking in de knie of heup of visa versa. Het in kaart brengen van beweging beperkingen in de wervelkolom, heup, knie en voet gerelateerd tot de klacht geeft een goed fundament voor de oplossing.

Daarnaast geeft een juiste schoen pasvorm de voet comfort en de gewenste ondersteuning. Hiermee worden al veel klachten opgelost. De schoenen van My Foot zijn daarom een mooie toevoeging aan de podologie. Elke schoen is volledig individueel aanpasbaar en wordt in Portugal op maat gemaakt.

Een onderzoek consult van maximaal 60 minuten bestaat uit een uitgebreide anamnese, voet-, schoen- en loopanalyse. Aan de hand van dit onderzoek ontstaat het advies wat kan bestaan uit oefeningen, taping, orthese, schoenen advies, steunzool op maat of een doorverwijzing naar een andere discipline zoals b.v. fysiotherapie, osteopathie of pedicure.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal, hou van een multidisciplinaire aanpak waar nodig en vind het leuk je te ontmoeten.

Wordt uw behandeling vergoed?

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de podotherapeut alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw podotherapeut declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Lees meer over vergoedingen

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Bart

  “Dankzij de echo en rapportage van Podozorg ben ik succesvol geopereerd aan mijn voet. Ik ben nu weer volop aan het trainen om weer op topniveau te komen.”

 • format_quote

  Ervaring van Pieter

  “Als je rugklachten hebt zou ik deze podoloog 100 van de 100 keer aanbevelen!”

 • format_quote

  Ervaring van Karin

  “Zes weken geleden ben ik geholpen door Podozorg. Na 2 jaar pijn is hier uiteindelijk een juiste diagnose gesteld en ik ben nu bijna pijnvrij!”

 • format_quote

  Ervaring van Jesse

  “Zeer prettige en professionele bejegening. Ben al ruim 6 maanden aan het revalideren. Niet alleen het fysieke aspect , maar ook het mentale aspect krijgt aandacht.”

 • format_quote

  Ervaring van Marloes

  “Ik ervaar minder klachten zoals vermoeide benen, als ik andere schoenen heb voel ik het gelijk weer.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

 • Pijn onder de voorvoet

 • Hielspoor

 • Beknelde zenuw in de voorvoet

 • Pijnlijke achillespees

 • Kromme stand van de teen

 • Bult bij de kleine teen

Recente publicaties

 • 06 mei 2024

  Het sinus tarsi syndroom

  Leer alles over het sinus tarsi syndroom: oorzaken, symptomen, en behandelopties voor deze pijn aan de buitenzijde van de enkel.

  Door Erica Last

 • 28 maart 2024

  Het inzetten van e-Health bij voetklachten

  E-Health biedt geavanceerde hulp bij voetklachten, versnelt herstel en verbetert therapietrouw voor duurzame gezondheid.

  Door Jacqueline Lakeman

 • 07 maart 2024

  Voetoefeningen bij hielpijn

  Effectieve rekoefeningen bij hielpijn voor verbeterde lenigheid en klachtenverlichting, aanbevolen door voetspecialisten.

  Door Ellen Karsdorp

 • 25 januari 2024

  Wintersport en voetklachten

  Tijdens de wintersport ontstaan veel voetklachten. Botbreuken, een ski-teen, neuroom van Morton en blauwe- en drukplekken zijn de meest voorkomende.

  Door Gijsbert Lalkens en Frank Henzen

 • 11 januari 2024

  Alles over beenlengte­verschil

  Ontdek alles over beenlengteverschil: wat veroorzaakt het, welke klachten geeft het en hoe wordt het behandeld?

  Door Mienke van der Goot

 • 14 december 2023

  De expertise van de therapeut

  Verken de deskundige aanpak van Podozorg's therapeuten bij het behandelen van voetklachten met gespecialiseerde technieken.

  Door David Bosman